Bestel eenvoudig uw producten via WhatsApp

Bestel eenvoudig uw producten via WhatsApp

Bestel eenvoudig uw producten via WhatsApp. Wilt u snel en eenvoudig producten bij ons bestellen? Dat kan ook via WhatsApp, op nummer 06-57533835. Na uw bestelling houden we u op de hoogte van de voortgang.

Bestel via uw telefoon

Bezoekt u onze site op uw telefoon? Klik dan aan de rechterkant op de WhatsApp knop. Hier kunt u direct laten weten in welke producten u interesse heeft. Wanneer u deze knop aanklikt, opent automatisch een chat in WhatsApp. Daarin kunt u ons de gewenste producten doorgeven.

Of voeg meteen het telefoonnummer 06-57533835 toe aan uw contacten. U kunt dan meteen een chat met ons starten in WhatsApp.

Bestel op uw computer/laptop

Bekijkt u onze site op uw computer/laptop? Op de website aan de rechterkant vindt u de button van WhatsApp. Wanneer u dit aanklikt, opent WhatsApp Web en kunt in een gesprek met ons starten.

Wist je dat?

Wist je dat je bij Fourage.nl niet alleen terecht kunt voor hooi, stro en strooisels, maar ook voor andere producten? Zo bieden wij bijvoorbeeld voedingssupplementen en diverse soorten bodembedekking aan. Ons productaanbod is voortdurend in ontwikkeling en we streven ernaar om onze klanten altijd de beste producten te bieden tegen scherpe prijzen. Blijf op de hoogte van ons aanbod door ons te volgen op onze sociale kanalen.

Stro-balen-bestellen