Stro seizoen

Het stro seizoen is weer voorbij. Het was weer een hele uitdaging om het stro na een lange periode van slecht weer goed te krijgen om te persen. Ondanks deze uitdaging is het gelukt om eenieder te voorzien van goed stro in kleine en grote balen. De balen tarwestro zijn uiterst geschikt om te gebruiken als stalstrooisel voor paarden en vee.

Verschillende soorten stro seizoen

Wij hebben dit jaar verschillende pakken mogen persen, zo hebben we kleine stro balen gemaakt en deze ook in bundels laten persen van 21 pakjes stro per bundel. Daarnaast veel grote pakken die niet alleen voor paarden worden gebruikt, maar ook voor diverse veehouderij bedrijven.

Dankzij hulp van velen zijn we het seizoen weer goed doorgekomen en hebben we de opslagen vol om eenieder jaarrond te voorzien van kwalitatief goed stro in klein-/grote balen.

Bestellen?

Jaarrond heeft u de mogelijkheid om de producten bij ons te bestellen of te laten afleveren op het gewenste adres. Dit kan in elke vorm en mogelijk in combinatie met andere producten. Stuur gemakkelijk en snel een berichtje per WhatsApp en kom vandaag nog in contact met Dax.

Terug naar nieuwsoverzicht
Stro-seizoen-fourage-nl