De start van Fourage.nl

Van stro tot fourage: Ontdek Fourage.nl, jouw leverancier van hooi, stro en strooisels tegen een scherpe prijs.

De start van Fourage.nl begon in 2017 begonnen met het verkopen van kleine baaltjes stro. Destijds begon de verkoop met 300 baaltjes stro. De eigenaren van Fourage.nl zijn Hidde en Dax van Ulsen. In 2021 hebben Hidde en Dax de stap gemaakt om op zoek te gaan naar een sterke domeinnaam voor de handel in fourage producten. In deze zoektocht kwamen wij in aanraking met een bedrijf die het domein Fourage.nl geregistreerd had, en hebben in goede samenwerking deze naam mogen overnemen.

Door de jaren heen is het productaanbod verder gegroeid naar een groot pakket voor zowel grote als kleine gebruikers.

Emmeloord

Ons bedrijf is gevestigd in Emmeloord. Zowel kleine als grote hoeveelheden stro, hooi en strooisels verkopen wij aan bedrijven en particuliere klanten.

Scherpe prijs

Hidde en Dax streven naar de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Dit lukt door het kort houden van de lijntjes en producten mogelijk rechtstreeks van af-land te leveren. Hierdoor bespaart de klant opslagkosten en dubbel werk.

Advies op maat 

Naast het brede productaanbod en de scherpe prijzen, biedt Fourage.nl ook snelle en flexibele levering aan klanten. Daarnaast hecht Fourage.nl veel waarde aan klanttevredenheid en staat het team altijd klaar om te helpen met advies op maat en antwoorden op vragen. Volg ons op onze sociale kanalen om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws en aanbiedingen, en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Blijf op de hoogte van onze acties door ons te volgen op onze sociale kanalen!

Fouragehandel-ondernemers-Hidde-Dax