Fourage.nl uw stalstrooisel leverancier

Fourage.nl heeft een breed assortiment stalstrooisels voor melkveehouders, vleesveehouders en geitenhouders. Of je nu strooisel zoekt dat helpt je celgetal te verlagen, een extra zacht ligbed geeft of makkelijk instrooit. Wij hebben altijd een passend stalstrooisel voor jouw bedrijf.

Zaagsel-los-gestort
Zaagsel-stalstrooisel

Breed scala aan stralstrooisel opties

Ons assortiment omvat een breed scala aan stalstrooisel opties, zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de eisen van verschillende soorten vee. Of u nu een paardenstal, een veehouderij, een pluimveebedrijf of een andere vorm van dierenverblijf beheert, Fourage.nl heeft de juiste oplossing voor u.

Wij geloven in kwaliteit, korte lijnen en service. Met Fourage.nl kunt u rekenen op eersteklas stalstrooisels die niet alleen het comfort van uw dieren verbeteren, maar ook bijdragen aan een hygiënische en efficiënte stalomgeving. Wij staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de beste keuzes voor uw specifieke behoeften.

Zaagsel

Ons zaagsel is verkrijgbaar in fijn of grof, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Beide varianten zijn uitstekend geschikt voor het absorberen van vocht en houden de boxen droog en hygiënisch.

Gehakseld tarwestro

Gehakseld tarwestro is een ideaal stalstrooisel voor stallen. Het is zacht, comfortabel en heeft uitstekende absorberende eigenschappen. Dit zorgt voor een gezonde en hygiënische leefomgeving.

Vlas

Vlas neemt tot 12 keer meer vocht opneemt in vergelijking met stro. Het wordt, verbouwt voor de textiel industrie om linnen te produceren. Het restproduct wordt gebruikt als stalstrooisel. Vlasstrooisel is een 100% natuurlijk product.

Houtkrullen

De houtkrullen zijn zeer absorberend en houden vocht vast, waardoor ze helpen om geuren te verminderen en de stal fris te houden. Houtkrullen zorgen voor een zachte en veerkrachtige ondergrond, waardoor de druk op de gewrichten wordt verminderd

Gemalen Tarwestro

Gemalen tarwestro zorgt voor een comfortabel ligbed en heeft een goede vertering in mest. Het is erg geschikt als strooisel in ligboxen voor melkvee, vleesvee en geiten, omdat de vochtopname erg hoog is.

Gemalen Koolzaadstro

Gemalen koolzaadstro is een ideale bodembedekking voor uw ligboxen. Het is fijn gemalen waardoor er geen scherpe stukjes in zitten. Het neemt meer vocht op dan gemalen tarwestro en zorgt voor een goede vertering in de mest.

Tarwestro

Tarwestro neemt veel vocht op en geeft extra volume. Voor paarden en vee is een droge en comfortabele bodem erg belangrijk. Het is een ideale bodembedekker voor melkvee, vleesvee, geiten, paarden en pluimvee.

Gerstestro

Gerstestro is een mooie aanvulling op het rantsoen. Het is een blanke, zachte en smakelijke strosoort en uiterst geschikt als structuurbron. Gerstestro bevat meer voedingswaarde dan tarwestro en wordt door smaak en structuur beter opgenomen.

Ligboxen-zaagsel-wit

De beste verzorging voor uw vee

Na bestelling streven wij ernaar om zo spoedig mogelijk de levering af te leveren bij u op locatie.

Verpakte producten zijn leverbaar (afhankelijk per soort) in 18, 20, 22 en 24 kilo pakken.

Los gestort producten zijn leverbaar per container 48m3 of een volle walking floor 96m3.

Onverpakte producten kunnen geleverd worden op aanvraag.

Snel, makkelijk en goed contact

Hidde en Dax van Ulsen zorgen voor snelle en makkelijke communicatie. Na bestellen ontvangt u een opdrachtbevestiging en wordt de bestelling in gang gezet.

Hierbij verkrijgt u een verwachte levertijd van uw stalstrooisels en wordt u op de hoogte gehouden over de levering.

Wij streven ernaar om kwalitatieve producten te leveren tegen eerlijke prijzen. Door korte lijnen en rechtstreekse leveringen kunnen scherpe prijzen worden gerealiseerd. Volg ons op Instagram

Ja, ik wil de prijzen opvragen

Of neem direct contact op met +31658844407 voor stalstrooisels of per mail via info@fourage.nl